Peeling aromat pentru corp pe bază de uleiuri naturale și sarea mării moarte cu vanilie și cocos
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Peeling aromat pentru corp pe bază de uleiuri naturale și sarea mării moarte cu levănțică, vinilie și paciuli

Peeling aromat pentru corp pe bază de uleiuri naturale și sarea mării moarte cu pasifloră și papaya

Trei motive pentru a cumpăra:

- ansamblul de uleiuri și săruri îmbunătățește structura pielii și o face elastică
- curăță de celulele moarte și excitate
- oferă pielii o senzație de prospețime și o netezește

330 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Ansamblul de uleiuri aromatice și granule de sare din marea Moartă îmbunătățește structura pielii, catifelează și o face mai elastică. Complexul de uleiuri și săruri actualizează și ameliorează structura pielii, o fortifică și împrospătează, o curăță de celule moarte și excitate, netezește și catifelează, dă senzație de prospețime.

Ghid de utilizare: Umeziți corpul cu apă caldă, luați în mână puțină soluție, masați corpul cu mișcări circulare mai ales în părțile uscate: coate, genunchi, călcâie și în regiunile unde este celulită. Spălați apoi pielea cu apă caldă. Se recomandă să folosiți peelingul odată – de două ori pe săptămână.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Peelingul cu sare

Granulele de sare elimină celulele excitate, accelerează metabolismul și circulația sanguină, contribuie la regenerarea fibrelor. Cu ajutorul peelingului puteți curăța și împrospăta rapid pielea, normalizează funcția glandelor sebacee.

 

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Ulei de migdale

 

Mulțumită conținutului mare de vitamine uleiul cosmetic de migdale netezește pielea, îi întoarce elasticitatea și o tonifică

 

 

 

Uleiul de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Uleiul de lemongrass

 

Ajută împotriva durerilor de cap, reumatismului, bolilor de piele, transpirației excesive, scade oboseala psihică, tonifică, ajută la îmbunătățirea concentrației, crește capacitățile de lucru, îmbunătățește circulația sanguină și procesele metabolice.

 

 

 

Ulei de levănțică

 

Uleiul de levănțică are proprietăți antiseptice și antifungice. El se folosește pentru lecuirea bolilor pielii, ajută în caz de acnee, riduri și alte procese inflamatorii.

 

 

 

Vanilie

 

Vanilia are un efect moale asupra pielii, reglează tonusul pielii, înlătură petele întunecate, lecuiește acneea și înlătură iritația epidermei, hrănește și hidratează pielea.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok