Super-cremă pentru corp cu efect de anti-îmbătrânire
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Super-cremă de passiflora și papaya pentru corp cu efect de anti-îmbătrânire

Super-cremă de levănțică, vanilie și paciuli pentru corp cu efect de anti-îmbătrânire

Trei motive pentru a cumpăra:

- are un efect calmant
- stimulează activitatea sexuală
- face pielea mai elastică

300 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Preparat cu conținut înalt de vanilie – plantă tropicală din familia orhideelor. Vanilia are un efect calmant și stimulează activitatea sexuală. Conține adaos de ulei de cocos care calmează pielea, o face mai elastică și accelerează regenerarea celulelor. Crema este îmbogățită cu 26 de minerale din marea Moartă și vitaminele A, C.

Ghid de utilizare: Frecați crema pe orice parte a corpului masând până la îmbibarea completă.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Orice tip de piele are nevoie de hidratare chiar dacă nu aveți simptome de deshidratare. Crema hidratantă poate fi acoperită cu ulei sau cu un ser uleios, această medodă fiind actuală pentru persoanele cu pielea uscată.

Descrierea unor ingrediente

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

Mierea

 

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică, sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Vanilie

 

Vanilia are un efect moale asupra pielii, reglează tonusul pielii, înlătură petele întunecate, lecuiește acneea și înlătură iritația epidermei, hrănește și hidratează pielea.

 

 

 

Extract de kiwi

 

 

 

Fortifică pielea și netezește ridurile mici, netezește pielea, accelerează procesul de regenerare în urma acneei sau inflamării.

 

 

 

 

 

Ulei de grapefruit

 

Uleiul de grapefruit posedă toate calitățile calmante, antiseptice, antiinflamatorii și înlătură spasmele. Uleiul are toate calitățile cele mai folositoare a fructului, el ajută la îmbunătățirea structurii pielii și are efect de lifting.

 

 

 

Uleiul de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Extract de mango

 

Regenerează bine bariera de lipide, readuce proprietatea de a menține umiditatea după băile solare, împachetare, degerare și lecuiește eficient alergiile. Înmoaie zonele uscate ale pielii, previne apariția vergeturilor, sporește elasticitatea pielii.

 

 

 

Extract de propolis

 

Conține flavonoizi, de aceea este un antioxidant puternic. În afară de aceasta, propolisul este un antiseptic bun și acționează împotriva microbilor

 

 

 

Extract de pepene galben

 

Conține vitamine din grupa PP care protejează pielea de razele ultraviolete. iar vitamina A posedă proprietăți antiinflamatorii. Deasemenea conține vitaminele grupelor B5 și C care sunt folosite pentru netezirea pielii și încetinirea procesului de îmbătrânire.

 

 

 

 

Ulei de măsline.

 

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok