Cremă hidratantă cu morcov
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- uleiul de morcov predă tenului un aspect sănătos
super-efectiv contra ridurilor

 sarea mării Moarte lecuiește pielea crăpată pe timpul rece a anului.

-  nu conservanți-parabeni.

50 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Acestă cremă hidratantă și hrănitoare conține ulei de morcov care e bogat în beta- caroteni și vitamina A. Hrănind pielea și hidratând-o, crema reduce efectul de la expunerea îndelungată la razele solare. Formula bine compusă conține vitamine și minerale din adâncurile mării Moarte și complexul de vitamine B5 și C. Anume această concentrație stimulează producerea colagenului în celulele pielii feței. Crema are o textură fină care se absoarbe rapid și eficient. Oferă pielii luciu și prospețime. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni. Potrivit pentru toate tipurile pielii.

Ghid de utilizare: Aplicați crema dimineața după ce spălați fața cu laptișor.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Extract de mei

Mulțumită extractului de mei pielea se regenerează rapid, stimulează actualizarea celulelor și activității celulelor foliculelor de păr. Recuperează barierea lipidică și menține nivelul umidității și elasticitatea pielii.

 

 

 

Extract de
mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

Ulei de morcov

 

Uleiul de morcov este un antioxidant natural. Hidratează pielea și previne îmbătrânirea. Curăță eficient și îmbunătățește elasticitatea pielii.

 

 

 

Ulei de avocado

 

Uleiul e bine perceput de piele, se absoarbe adânc în epidermă și oferă stratului de piele o senzație moale și catifelată. Cosmetica în componența cărei este uleiul de avocado e universală și se potrivește pentru îngrijirea permanentă a pielii uscate, iritate și sensibile. Hrănește cu antioxidanți pielea care îmbătrânește.

 

 

 

Ulei de floarea soarelui

 

 

Are proprietăți hidratante care regenerează și oferă elasticitate. Deasemenea uleiul conține vitamina E.

 

 

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

Comentarii
Elena17.03.2022
Bună, astăzi am avut ocazia de a procura acest crem de față. Are un miros foarte plăcut, după aplicație pielea devine netedă și plăcut la atingere. Vă mulțumesc pentru noua încercare a tenului meu
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok