Cremă minerală hidratantă pentru piele grasă
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- reduce grăsimea pielii în zona T a feței chiar și dacă pielea e de tip mixt
- textura echilibrată e o bază optimală pentru machiajul de lungă durată
- utilizarea regulată a cremei reduce sentimentul de grăsime a pielii

50 ml.
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă ușoară stabilizează echilibrul lichidului în piele și reduce grăsimea în zona T a feței chiar și dacă pielea e de tip mixt. Această cremă are o componență care conține extract de aloe vera, ulei de șeică, minerale și vitamine din marea Moartă. Crema se absoarbe bine, oferă pielii o senzație de ușurătate, prospețime și elasticitate. Compoziția bine dezvoltată a cremei este o bază bună pentru machiajul de lungă durată. Folosirea regulată a cremei hidratante va reduce sentimentul de grăsime a pielii făcând-o mai fină și elastică pentru un timp îndelungat. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni.

Ghid de utilizare: Spălați fața cu săpun pentru piele grasă, aplicați crema pe față și așteptați până se absoarbe. Această procedură poate fi repetată zilnic, dimineața.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Extractul de
aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Ulei de castor

În cosmetologie uleiul de castor se folosește foarte des. El netezește ridurile, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Normalizează glandele sebacee din cauza cărei pielea devine grasă, restabilește deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

Mulțumită extractului de mei pielea se regenerează rapid, stimulează actualizarea celulelor și activității celulelor foliculelor de păr. Recuperează barierea lipidică și menține nivelul umidității și elasticitatea pielii.

 

 

 

Extract de ovăz

Se folosește drept component care apără, înmoaie și liniștește pielea inflamată iar în cosmetica anti-îmbătrânire ajută împotriva pielii uscate. Substanțele care se conțin în ovăz apără pielea împotriva factorilor externi și atacurilor bacteriene.

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Comentarii
Светлана19.02.2020
Очень понравился скраб для лица. Запах просто потрясающий. пробовала крем для лица, пробник, но для сухой кожи, отличный, но тк у меня склонная к жирности, мне немного не подошел, но есть плюс в том, что даже для сухой кожи, крем не жирный, не оставляет жирную пленку на лице, и не проявляет жир в течении дня... Это прекрасно!!!
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok