Cremă minerală hidratantă pentru piele uscată
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- crema hidratantă puternică, înlătură roșeața care apare din cauza pielii prea uscate
- textura echilibrată e o bază optimală pentru machiajul de lungă durată
- utilizarea regulată a cremei reduce sentimentul de uscăciune a pielii

50 ml.
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă hidratantă puternică compusă din vitamine și minerale din marea Moartă în ansamblu cu vitamina A și E liniștește roșeața care apare din cauza pielii prea uscate și recuperează umiditatea optimală a pielii feței. Complexul de vitamine A și E împreună cu mineralele din marea Moartă previne formarea radicalilor liberi, împiedică uscarea pielii și previne roșeața. Compoziția bine dezvoltată a cremei este o bază bună pentru machiaj. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni.

Ghid de utilizare: Aplicați crema dimineața. Dacă pielea este prea uscată aplicați crema încă o dată pe parcursul zilei.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că numerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Ulei de castor

În cosmetologie uleiul de castor se folosește foarte des. El netezește ridurile, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Normalizează glandele sebacee din cauza cărei pielea devine grasă, restabilește deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

Mulțumită extractului de mei pielea se regenerează rapid, stimulează actualizarea celulelor și activității celulelor foliculelor de păr. Recuperează barierea lipidică și menține nivelul umidității și elasticitatea pielii.

 

 

 

Extract de ovăz

Se folosește drept component care apără, înmoaie și liniștește pielea inflamată iar în cosmetica anti-îmbătrânire ajută împotriva pielii uscate. Substanțele care se conțin în ovăz apără pielea împotriva factorilor externi și atacurilor bacteriene.

 

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok