Cremă minerală pentru pielea din jurul ochilor și gât
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- această cremă este concepută pentru a întoarce pielii prospețimea și hidratarea care se pierde cu anii
- crema nu este grasă, de aceea machiajul poate fi aplicat deodată după ce folosiți crema
- reduce inflamarea și cearcănele din jurul ochilor

50 ml.
225lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă catifelată este concepută pentru pielea subțire și fină din jurul ochilor și cea a gâtului. Această cremă a fost creată pentru a hidrata și împrospăta pielea care își pierde proprietățile cu anii. Complexul de vitamine și minerale din adâncurile mării Moarte reduce inflamarea și maschează cearcănele de pe pielea fină din jurul ochilor. Crema nu este grasă, de aceea machiajul poate fi aplicat deodată dupa ce folosiți crema. Nu conține ulei de minerale, silicon și parabeni. Potrivit pentru toate tipurile pielii.

Ghid de utilizare: Aplicați crema cu mișcări lente din jurul ochilor și gâtului până se absoarbe.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimerește în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Unt de șeică

 

Untul de șeică - reprezintă un complex unic de mononesaturate ( oleină, linoleic) și saturate ( acid stearic ) acizi grași, de care are nevoie pielea pentru a păstra turgescența, elasticitatea și tinerețea. Deasemenea el conține substanțe folositoare ca vitamine și minerale.

 

 

 

Ulei de castor

În cosmetologie uleiul de castor se folosește foarte des. El netezește ridurile, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Normalizează glandele sebacee din cauza cărei pielea devine grasă, restabilește deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

Mulțumită extractului de mei pielea se regenerează rapid, stimulează actualizarea celulelor și activității celulelor foliculelor de păr. Recuperează barierea lipidică și menține nivelul umidității și elasticitatea pielii.

 

 

 

Extract de ovăz

Se folosește drept component care apără, înmoaie și liniștește pielea inflamată iar în cosmetica anti-îmbătrânire ajută împotriva pielii uscate. Substanțele care se conțin în ovăz apără pielea împotriva factorilor externi și atacurilor bacteriene.

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok