Soluție demachiantă din două faze pentru machiaj impermiabil
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- soluție eficientă pentru ștergerea machiajului
- se potrivește pentru curățarea pielei sensibile din jurul ochilor, buzelor și gâtului
- înlătură machiajul rapid și fără efort

200ml
150lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Conține extracte minerale din marea Moartă și vitaminele B5 și E. Prima fază conține componente moi care se dizolvă imediat după ce loțiunea e aplicată pe piele, ușor înlătură machiajul chiar și dacă el este rezistent la apă. A doua fază e bazată pe apă care e bogată în minerale, substanțe hidratante, vitaminele B5 și E ce finisează procesul de curățare și lasă o aromă plăcută pe piele.

Acest ansamblu din 2 produse reprezintă o loțiune eficientă pentru demachiere. Loțiunea e potrivită pentru curățarea pielii sensibile din jurul ochilor, buzelor și gâtului. Șterge machiajul repede și fără efort. Înlătură eficient machiajul rezistent la apă. Produsul nu conține spirt, parabeni și aromatizatori.

Ghid de utilizare: Agitați sticluța înainte de a folosi loțiunea. Umeziți discul de vată și ștergeți ușor fața.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. A nu se aplica pe pielea iritată. Dacă apar semne de iritație nu folosiți în continuare loțiunea.

 

 

 

 

 

Curăță moale și bine machiajul de pe față și pielea din jurul ochilor. Fără miros. Nu conține coloranți sau spirt. Nu lăsa pe suprafața pielii urme de grăsime sau murdărie.

 

 

Avantajele curățării din două faze:

 

 

1.Curăță delicat. Soluția compusă din două faze înlătură bine murdăria, hidratează bine epiderma și nu provoacă iritație. Se potrivește pentru pielea uscată și sensibilă.

2.Înlătură rapid machiajul. Nu trebuie frecată, nu lasă urme și pete sub ochi. Soluția din două faze Mon Platin nu trebuie clătită cu apă de pe față, comodă în călătorii.

3.Are proprietăți demachiante. Soluția din două faze nu irită mucoasa, nu provoacă roșeață, ceea ce e foarte important pentru oamenii care poartă lentile de contact.

4.Potrivit pentru femeile de toate vîrstele. Soluția din două faze îngrijeste pielea de acnee și de riduri.

 

 

 

Cum să te folosești de soluția din două faze:

 

 

1. Agitați sticluța înainte de a folosi loțiunea.

2.Umeziți discul de vată cu soluția din două faze.

3.Ștergeți fața urmând liniile de masaj.

4.Dacă doriți să ștergeți machiajul de pe față, țineți discul de vată apăsat pe gene timp de cinci secunde. Apoi treceți cu el de la colțul interior până la colțul exterior al ochiului – mascara și umbrele o să rămână pe disc.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Comentarii
Elena16.03.2022
Хотела бы пользоваться етой косметикой .
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok