Cremă pentru copii împotriva iritației de la scutece
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- protejează pielea sensibilă a bebelușului de la contactul cu sintetica scutecelor de unică folosință
- protejează împotriva iritațiilor și erupțiilor cutanate
- ajută împotriva transpirației copiilor cât și a maturilor

100ml
125lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă hrănitoare care protejează pielea sensibilă a bebelușului. Crema hrănește și protejează pielea sensibilă a bebelușului de la contactul cu sintetica scutecelor de unică folosință, îndeosebi împotriva iritațiilor și erupțiilor cutanate. Garantează pielii copiilor protecție dublă, formând un strat protector și înlăturând iritația cauzată de scutece. Compoziția unică a cremei conține vitaminele E, B5, extract de mușețel și aloe vera în ansablu cu alantoină, care liniștesc pielea, si este îmbogățită cu minerale din marea Moartă pentru protecția ideală a pielii bebelușului, mulțumită componentelor naturale cu adaos de grăsime de pește, ulei de semințe de recină și ulei de măsline, care hidratează și îngrijesc pielea. Este prezentat cu dragoste tuturor copiilor și oamenilor maturi. Ghid de utilizare: Aplicați pe pielea bebelușului de fiecare dată când schimbați scutecul sau când este nevoie. Exclusiv pentru uz extern.

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extractul de aloe vera

 

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

 

 

Ulei de măsline și grăsimea de pește.

 

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

Grăsimea de pește – este un depozit de minerale și acizi grași omega – 3, care sunt foarte benefice pentru sănătate. Aceste componente sunt foarte valoroase pentru piele, ele hrănesc straturile adânci ale epidermei și înlătură uscăciunea.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok