Cremă protectoare pentru corp SPF+50, protecție de razele UVA și UVB
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- se absoarbe rapid și apără eficient pielea
- protejează împotriva razelor UVA și UVB
- potrivită pentru copii
- eficientă și inofensivă

250ml
295lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Crema hidratantă SPF+50 - este o cremă cu un factor de protecție foarte înalt împotriva razelor ultaviolete din spectrul UVA și UVB. Această cremă are o textură plăcută și ușoară, se absoarbe rapid și apără eficient pielea, hidratând-o intensiv. Formula cremei este testată științific și corespunde standardelor stabilite de Ministerul Sănătății al Israelului în 2014, cu privire la normele de protecție împotriva razelor ultaviolete din spectrul UVA și UVB. Această cremă hidratantă conține un complex de mușețel medicinal, care oferă protecție pielii sensibile a copilului împotriva radicalilor liberi și previne pigmentarea. Crema protectoare a trecut teste clinice multilaterale care au demonstrat eficiența și siguranța utilizării sale. Neutralizează un spectru larg de raze ultraviolete. Ghide de utilizare: Aplicați crema pe corp înainte de expunerea la razele solare. Aplicați crema pe piele cu intervale care nu depășesc două ore ( în dependență de tipul pielii ). După baie sau după ce vă ștergeți cu prosopul se recomandă să aplicați încă un strat de cremă. Atenție: Evitați razele solare chiar și după ce ați aplicat crema de protecție. Se recomandă să nu lăsați bebelușii în razele solare directe. Permisă copiilor până la 6 ani doar după consultația cu medicul. Exclusiv pentru uz extern. A nu se folosi dacă provoacă iritații. A nu se păstra într-un loc închis la temperaturi înalte, de exemplu în mașină. Conține oxibenzon. A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput conform ghidului de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimereste în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

 

Ce este SPF?

SPF – indică factorul de protecție împotriva razelor solare ( Sun Protecion Factor ) care arată cât puteți sta la soare înainte să vă ardeți pielea. Sau, mai exact, de câte ori crește doza minimă de eritem atunci când utilizați acest produs de protecție solară. De exemplu, dacă nu folosiți cremă pentru protecție împotriva razelor solare pe plajă, pielea dumneavoastră devine roșie deja după 5 minute, însă cu crema SPF 10 puteți să nu vă ardeți la soare timp de până la 50 de minute.

 

 

Ce Grad de protecție oferă produsele cu SPF?
Produsele de protecție împotriva razelor solare se împart în următoarele grupe:


 

SPF 2-4 – protecția de bază, protejează de la 50-75% UV
SPF 4-10 – gradul mediu de protecție, protejează de la 85% UV
SPF 10-20 – grad înalt de protecție, protejează de la 95% UV
SPF 20-30 – protecție intensivă, protejează de la 97% UV
SPF 50 – protecție de la 99,5% UV

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok