Săpun pe bază de nămol natural pentru față și corp
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- face pielea mată și curată
- curăță adânc porii
- eficient pentru pielea problematică

125 g
125lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Săpun pe bază de nămol natural din marea Moartă, bogat în componente minerale, ce curăță riguros și delicat pielea, formând o spumă generoasă. Conține extracte de aloe vera și mușețel pentru înlăturarea iritației. Pielea rămâne fină și elastică. Exclusiv pentru uz extern.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Se folosește pentru rezolvarea multor probleme ce țin de îmbătrânirea și uscarea pielii, ajută la restabilirea elasticității, îmbogățește pielea cu micro și macro elemente care din plin se află în materia primă.

 

 

 

Extractul de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

 

Datorită structurii moleculare deosebite și hidroscopicității înalte – capacitatea de a atrage apa – glicerina se folosește în cosmetică în calitate de ingredient care hidratează.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok