Mască cu nămol pentru păr și pielea capului
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei cauze pentru a cumpăra:

- eficientă pentru părul uscat și deteriorat
- ajută să scăpați de mătreață
- creează o barieră protectoare împotriva factorilor externi ai mediului înconjurător

250ml
135lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Mască pentru părul uscat și deteriorat bazată pe nămol natural din marea Moartă, cunoscut pentru calitățile sale medicinale. Mulțumită prezenței nămolului din marea Moartă și componentului activ Piroctone Olamine, masca eficient înlătură mătreața, reglează sensibilitatea pielii capului, hidratează și hrănește părul pe toată lungimea, creează o barieră protectoare împotriva factorilor externi ai mediului înconjurător. Conține extract de aloe vera, ulei de jojoba, provitamina B5 și vitamina E.

Ghid de utilizare: Aplicați un strat gros de mască pe păr și pielea capului. Îmbrăcați căciulița de duș. După 2-3 minute spălați atent masca cu apă. Conține iod.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Pentru regenerarea adâncă a părului folosiți substanțe care acționează pe suprafața părului și la rădăcini. Anume o astfel de acțiune complexă permite regenerarea părului, îl face mai dens, neted și lucios.

 

Cauzele apariției mătreții:

• particularități înnăscute anatomice și fiziologice ale pielii capului;
• desechilibru hormonal;
• scăderea imunității;  
• boli ale glandei sebacee;
• alimentarea dezechilibrată și altele.

 

 

 

Metode de înlăturare a mătreții:

• întărirea imunității;
• alegerea șamponului potrivit tipului de piele ;
• masajul capului;
• duș contrastant și altele.


Mai multe detalii despre înlăturarea mătreții pe blogul nostru.

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Produsul natural pentru păr care sporește calitatea părului și pielii capului. Mineralele din marea Moartă contribuie la restabilirea luciului natural și forței părului, stimulează circulația sângelui și sporește creșterea părului. Regenerează părul uscat și deteriorat.

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are proprietăți antibacteriene, tonifiante și regeneratoare. Aloe vera e cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra părului uscat.

 

 

 

Extract de romaniță

 

Extractul de romaniță conține uleiuri eterice, acizi organici, microelemente. Are proprietăți antiseptice și regeneratoare.

 

 

 

Piroctone Olamine

Ingredientul activ împotriva mătreții. Are proprietăți bacteriostatice și fungice, care sunt eficiente îndeosebi împotriva ciupercii de drojdie lipofile de care este legată mătreața și exfolierea pielii capului.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea structurii părului . Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

Vitamina E

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea părului dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok