Mască unică de nămol pentru față
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- curăță bine pielea
- reglează nivelul grăsimii
- îngustează porii
- are efect de absorbție

150ml
175lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Mască de nămol pentru toate tipurile de piele, îmbogățită cu minerale din marea Moartă în concentrație înaltă. Creată pe bază de nămol natural din marea Moartă, curăță perfect pielea, reglează nivelul de grăsime, îngustează porii, are efect de absorbție și împrospătează pielea.

Ghid de utilizare: Aplicați un strat uniform de mască pe suprafața pielii feței și gâtului fără a fi aplicată în regiunea ochilor. Lăsați cinci minute apoi spălați fața cu apă caldă. Nu aplicați masca pe pielea iritată. Se recomandă utilizarea odată pe saptamană.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

În componența nămolului mării Moarte sunt de la 3 la 10 ori mai multe substanțe lecuitoare decât în alte noroiuri sulfurice. În afară de componența deosebită el mai are și o consistență bogată. El mai mult seamănă cu o pastă sau unguent decât cu nămol. El este compus din particule foarte mici, o unitate de nămol are mărimea de 45 microni. De aceea el se aplică și se spală ușor fără a provoca sentimente neplăcute.

 

 

 

Plusurile măștilor de noroi pentru față:

 

 

 

 

Dacă ați obosit de inflamațiile pielii, măștile de nămol sunt salvarea dumneavoastră. Ele au efect antiinflamator și curăță pielea feței.

 

 

 

 

Nămolul reprezintă un compus chimic complicat și natural la baza căruia sunt soluția de noroi, lut și complexul coloid mineral organic. În afară de asta conține un complex de vitamine și minerale, soluții neoorganice și organice, fermenți, iar unii conțin hormoni și antibiotici.

 

 

 

 

Fiecare din componenții din structura noroiului răspunde pentru funcțiile sale. De exemplu: oxizii metalelor curăță porii, aminoacizii au efect împotriva îmbătrânirii, azotul și hidrocarburile au proprietăți antiinflamatorii etc

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Extractul de
aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok