Gel pentru curățarea feței îmbogățit cu noroi natural din marea Moartă
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- soluție eficientă pentru a șterge machiajul
- înlătură grăsimea de pe pielea feței și curăță porii
- lasă pielea curăță, netedă și mată

150ml
195lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Gelul pentru curățarea feței înlătură fin machiajul și murdăria lăsând pielea curată, proaspătă și moale. Înlătură grăsimea de pe pielea feței și curăță porii. Dă senzație de ușurare și nu provoacă iritație. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Gelul este îmbogățit cu nămol natural din marea Moartă, extract de mușețel și rodii. Conține vitaminele A și C.

Ghid de utilizare: Masați gelul pe pielea feței până obțineți spumă apoi spălați-l.

 

 

 

În componența nămolului mării Moarte sunt de la 3 la 10 ori mai multe substanțe lecuitoare decât în alte nămoluri sulfurice. În afară de componența deosebită el mai are și o consistență bogată. El mai mult seamănă cu o pastă sau unguent decât cu nămol. El este compus din particule foarte mici, o unitate de noroi are mărimea de 45 microni. De aceea el se aplică și se spală ușor fără a provoca sentimente neplăcute.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

 

Extract de
rodii

 

Extractul de rodii e bogat în fitoestrogeni, vitamina C, calciu, fier. Stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește microcirculația. Este un antioxidant puternic, hidratează și netezește pielea.

 

 

 

Extract de
mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina C

 

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok