Balsam regenerator pentru păr cu extract de icre negre (400ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- regenerează structura deteriorată a părului
- protejează părul împotriva factorilor nocivi ai mediului înconjurător
- întărește părul și îi oferă un luci sănătos

400 ml.
275lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Balsam pentru îngrijirea intensivă și hrănirea părului. Conține extract de icre negre. Îmbogățit cu vitamina B5 și antioxidanți, extract de portocală și rodii, care în ansamblu cu uleiul de macadamia, cătină și argan, protejează și întăresc părul, oferindu-i un luciu sănătos. Ghid de utilizare: După ce spălați capul cu șamponul din seria ce conține extract de icre negre, aplicați un strat uniform de balsam pe păr, așteptați 2 – 3 minute apoi spălați bine părul cu apă. Pentru a primi un rezultat ideal se recomandă să folosiți masca „Mon Platin”, din seria produselor ce conțin extract de icre negre.

 

 

Șampon + balsam = sănătate și păr ascultător!

 

 

Șamponul face ca cuticula firului de păr să se umfle. Solzii cuticulei, ca și țigla acoperișului, ies puțin în afara arborelui de păr. În starea aceasta părul e mai sensibil la influența nocivă a mediului exterior. Balsamul reduce umflarea cuticulei și ea din nou se așează la locul ei. După asta părul e gata pentru a fi aranjat și e pregătit să treacă peste stresuri fără a fi deteriorat. Părul devine ascultător și păstrează umiditatea, ceea ce îi oferă luciu.

 

 

 

Balsamul protejează părul de la deteriorări, închide solzii care se deschid la spălarea părului, păstrează umiditatea în fiecare fir de păr, îl face neted și lucios. După folosirea balsamului părul devine ascultător, nu se electrizează și devine ușor de pieptănat.

 

 

 

Balsamul ”Mon Platin” nu conține silicon! Siliconul în balsamuri și șamponuri face părul mai fragil și plictisitor. ”Capsula” din silicon încurcă pătrunderea substanțelor hrănitoare și vitaminelor în pielea capului și în păr. Asta încurcă metabolismul, circulația oxigenului și a sângelui.

 

 

Descrierea unor componente

 

Extract de rodii

 

Previne pierderea excesivă a umidității pielii capului. Prin comparație cu alte fructe, rodiile conțin cea mai mare concentrație de antioxidanți, ce înlătură radicalii liberi și previn distrugerea celulelor.

 

 

 

Extract de portocală

 

• restabilește stuctura părului
• normalizează funcționarea glandelor sebacee
• înlătură uscăciunea
• întărește rădăcina părului
• oferă un aspect sănătos
• contribuie la creșterea părului
• înlătură mătreața și mâncărimea

 

 

Extract de macadamia

 

Conține un șir de vitamine, ce contribuie la creșterea și întărirea părului. Totodată conține un șir de acizi, ce hrănesc pielea capului și normalizează funcționarea glandelor sebacee.

 

 

 

Ulei de cătină.

 

Ulei de cătină - are proprietăți de regenerare, stimulare și restabilire a părului. Este capabil să repare părul deteriorat, să îi redea forța vitală și luciul. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și mai mult decât atât este eficient în caz de chelire, mătreață și alte boli ale pielii capului.

 

 

 

Vitamina B5

 

Are un efect direct asupra părului, mai mult decât orice altă vitamină. Ajută la metabolismul lipidelor, formarea și înnoirea celulelor. Deficitul acestei vitamine poate duce la căderea părului și deteriorarea stucturii lui.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok