Șampon regenerator cu extract de icre negre pentru păr ondulat (400ml)
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- permite aranjarea ușoară a părului ondulat
- oferă părului un aspect sănătos, elasticitate și luciu
- face părul moale și dă volum

400 ml.
275lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Șamponul gingaș, bazat pe o formulă specifică, permite aranjarea ușoară a părului ondulat, oferă un aspect sănătos, elasticitate și luciu. Îmbogățit cu extract de icre negre, vitamina B3 și glicină aminoacidică, care ajută la păstrarea luciului și culorii părului. Nivelul pH-ului corespunde acidității naturale a pielii capului. Conține proteine din grâu încolțit, necesare pentru hrănirea părului, carbonat de calciu și mătase hidrolizată, care înmoaie părul, dă volum și permite aranjarea ușoară. Ghid de utilizare: Masați cu mișcări intensive șamponul în păr și spălați cu apă. Pentru un efect mai bun se recomandă să folosiți masca pentru păr „Mon Platin”, din seria de produse cu extract de icre negre.

 

 

Descrierea unor componente

 

Argila albă

 

Este extrem de folositoare pentru toate tipurile de păr. Este bogată în săruri minerale, fosfați, fier, calciu, potasiu, magneziu și alte microelemente. Distruge mătreața, previne căderea părului și aceelerează cresterea.

 

 

 

Urea

Este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate.

 

 

 

Proteine de grâu

 

Excelent întăresc structura părului, pătrunzând adânc, umplând golurile și înlăturând iritațiile.

 

 

 

Amidon din grâu

Formează o peliculă hiratantă și hrănitoare pe păr. Nu permite exfolierea pielii capului. Reglează echilibrul umidității și stimulează creșterea. Din aceste motive se folosește împotriva căderii părului.

 

 

 

Vitamina В3

 

 

Contribuie la creșterea și prevenirea căderii părului. Excelent hidratează, întărește și stmulează circulația sanguină către rădăcinile părului.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok