Cremă hidratantă regeneratoare pentru păr cu extract de icre negre și capsule de vitamine
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- hidratează părul
- sporește elasticitatea părului
- protejează împotriva factorilor externi nocivi

250ml
275lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă pentru ingrijirea și hrănirea intensivă a părului. Conține extract de icre negre și capsule solubile cu vitamine înalt concentrate E și A. Îmbogățit cu vitamina B5 și antioxidanți, extract de portocală și rodii, care în ansablu cu extractele de macadamia și cătină protejează și întăresc părul și oferă un luciu sănătos.

 

 

Descrierea unor componente

 

Extract de rodii

 

Previne pierderea excesivă a umidității pielii capului. Prin comparație cu alte fructe, rodiile conțin cea mai mare concentrație de antioxidanți, ce înlătură radicalii liberi și previne distrugerea celulelor.

 

 

 

Extract de portocală

 

• Restabilește stuctura părului
• Normalizează funcționarea glandelor sebacee
• Înlătură uscăciunea
• Întărește rădăcina părului
• Oferă un aspect sănătos
• Contribuie la creșterea părului
• Înlătură mătreața și mâncărimea

 

 

 

Extract de macadamia

 

Conține un șir de vitamine, ce contribuie la creșterea și întărirea părului. Totodată conține un șir de acizi, ce hrănesc pielea capului și normalizează funcționarea glandelor sebacee.

 

 

 

Extract de cătină.

 

Extract de cătină - are proprietăți de regenerare, stimulare și restabilire a părului. Este capabil să repare părul deteriorat, să îi redea forța vitală și luciul. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și mai mult decât atât este eficient in caz de chelire, mătreață și alte boli ale pielii capului.

 

 

 

Vitamina А

 

 Stimulează formarea cheratinei, proteină extrem de importantă, previne iritațiile și accelerează regenerarea părților deteriorate ale pielii capului.

 

 

 

Vitamina B5

 

Are un efect direct asupra părului, mai mult decât orice altă vitamină. Ajută la metabolismul lipidelor, formarea și înnoirea celulelor. Deficitul acestei vitamine poate duce la căderea părului și deteriorarea stucturii lui.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok