Cremă minerală pentru curățarea feței
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Tre motive pentru a cumpăra:

- înlătură excelent fondul de ten și machiajul
- potrivit pentru pielea sensibilă a feței
- calmează, înmoaie și fortifică pielea feței

250ml
125lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă pentru înlăturarea fondului de ten și a machiajului. Calmează, înmoaie și fortifică pielea feței. Se potrivește pentru pielea sensibilă a feței. Înlătură celulele moarte și regenerează stratul de piele. Conține minerale din marea Moartă, extract de mușețel și aloe vera, care restabilesc rigiditatea pielii și îi oferă un aspect sănătos și îngrijit.

Ghid de utilizare: Se pune un pic de cremă pe un disc de vată și se șterge fața, gâtul și regiunea din jurul ochilor cu mișcări circulare. Folosiți loțiune de curățare la ultima etapă de curățare a pielii feței.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Cui i se potrivește?

Soluțiile de curățare de tip cremă au devenit foarte actuale în special pentru persoanele cu piele uscată și deshidratată: ele sunt mai delicate, nu sunt agresive pentru mantia hidrolipidică, dar în același timp exfoliază murdăria și grăsimile pielii.

 

 

 

 

Cum funcționează?

Excelent înlătură cosmetica decorativă și murdăria, îmbunătățește circulația sangvină și stimulează generarea celulelor noi. Nu provoacă iritații, nu traumatizează pielea feței, nu încurcă stratul natural de protecție a pielii.

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extractul de
aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extractul de
mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok