Cremă unică pentru înălbirea petelor de pe piele
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- formula unică pentru înălbirea petelor pigmentate de pe pielea feței și a corpului
- conține extracte naturale de ierburi, vitamine și adaosuri de minerale
- încetinește procesul de producere a melaninei în piele

75 ml.
350lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă pentru înălbirea petelor pigmentate pe piele și corp. Conține 7 extracte naturale alpine, vitamina A,E,C și adaosuri minerale din marea Moartă și extractul unei ciuperci deosebite, care în ansamblu încetinesc procesul de producere a melaninei în piele. Înmoaie și înălbește pielea.

Ghid de utilizare: Aplicați dimineața și seara pe pielea curată. Se recomandă să folosiți în același timp crema care apară de razele solare cu filtrul de apărare minim SPF15.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Apa mării Moarte

 

Apa din marea Moartă se folosește pentru rezolvarea multor probleme ce țin de îmbătrânirea și uscarea pielii, ajută la restabilirea elasticității, îmbogățește pielea cu micro și macro elemente care din plin se află în materia primă.

 

 

 

Alpha- arbutin

 

Arbutin-ul este capabil să înălbească pistruii și petele pigmentate care apar ca rezultat al abaterii hormonale, îmbătrânirii sau expunerii îndelungate la soare.

 

 

 

Vitamina A

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

 

Vitamina C

 

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

 

Vitamina Е

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

 

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok