Ser pentru întinderea pielii, îmbogățit cu icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- сompoziția concentrată este special concepută pentru îngrijirea în cazul aparitiei ridurilor mici
- excelent hrănește,hidratează și calmează pieleа
- crește elasticitatea și tonusul

30 ml.
625lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Ser unic pentru întindera pielii feței și netezirea ridurilor. Produs după tehnologia absorbției în două etape, MP269. Are efect de lifting imediat, face pielea netedă și radiantă. Netezește ridurile. Conține un complex unic din icre negre si minerale din marea Moartă. Îmbogățit cu vitaminele A, B5, C, E, aminoacizi și carbohidrați. Hrănește intensiv pielea cu extracte de ceai verde, urzică, orhidee, aloe vera și romaniță, ce fac pielea netedă și elastică.

 

 

Descrierea unor componente

 

Extract de aloe vera

 

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde, cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii și previne îmbătrânirea.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanță hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneza și contribuie la sintetizarea colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok