Serul mineral – gel activ împotriva ridurilor
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- accelerează regenerarea celulelor, netezește ridurile mici
- contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire
- merge ca bază pentru machiaj

30 ml.
345lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Serul activ tonifică pielea. Accelerează regenerarea celulelor, netezește ridurile existente și previne apariția celor noi. Conține extracte vegetale, minerale din marea Moartă, vitamina A, E și un complex special de substanțe care ajută la lupta împotriva îmbătrânirii pielii și împotriva factorilor externi.

Ghid de utilizare: Dimineața sau seara aplicați pe pielea curată (preferabil după folosirea tonicului pentru curățarea pielii sau a cremei) și masați până se absoarbe deplin. Pentru a primi un rezultat bun după ce folosiți gelul aplicați o cremă hidratantă sau hrănitoare din aceeași serie. Folosiți serul de trei ori pe saptămână. Se potrivește ca bază pentru machiaj.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimereste în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de violete

 

Violetele conțin fitoestrogeni naturali de aceea ea se folosește ca și compus în substanțele cosmetice. Ea ajută la protejarea pielii împotriva factorilor externi și de la stress.

 

 

 

Proteinele de soia

 

 

În preparatele pentru îngrijirea pielii, proteinele hidrolizate de soia ajută la netezirea ridurilor, hidratând pielea. În afară de asta, ele se consideră o sursă de izoflavoni care ajută la protecția pielii împotriva îmbătrânirii.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea membranei celulelor intactă. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează actualizarea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok