Cremă antirid de zi, îmbogățită cu extract de icre negre și aur coloidal
Comentarii:
Lăsați comentarii

Patru motive pentru a cumpăra:

- garantează un efect de lifting nemaipomenit și hidratează pielea
- extractul de icre negre amplifică efectul de întinerire a cremei
- regenerează structura pielii și activizează procesul de producere a colagenului
- întinerește pielea

50 ml.
575lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Crema intensivă hidratează și ajută împotriva ridurilor, garantează un efect de lifting nemaipomenit. Extractul de icre negre amplifică efectul de întinerire a cremei, hidratează imediat pielea și întărește funcțiile de protecție. Extractul de icre negre previne procesul de îmbătrânire, regenerează structura pielii, activizează procesul de producere a colagenului și sporește elasticitatea pielii. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Această formulă profesională intensivă împotriva îmbătrânirii protejează și înnoiește pielea. Reduce vizibil ridurile și întinerește pielea. Conține benzofenon-3. Ghid de utilizare: Aplicați dimineața după ce curățați pielea cu tonic. Pentru un efect mai bun se recomandă să folosiți crema împreună cu serul împotriva ridurilor. Formulă profesională.

 

 

Descrierea unor componente

 

 

Ceramide-3

 

Lipide neutre ale membranei care regenerează stratul superior al pielii, umple golurile care se formează de la spălare, reduce permiabilitatea pielii, pierderea apei și îmbunătățește elasticitatea epidermei.

 

 

 

Proteinele de soia

 

 

În preparatele pentru îngrijirea pielii, proteinele hidrolizate de soia ajută la netezirea ridurilor, hidratând pielea. În afară de asta, ele se consideră o sursă de izoflavoni care ajută la protecția pielii împotriva îmbătrânirii.

 

 

 

Urea

 

Este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate.

 

 

 

Amidon din porumb

 

 

 

Posedă proprietăți de întinerire. Netezește pielea, crește elasticitatea, o face mătăsoasă și ajută împotriva ridurilor mici.

 

 

 

Ulei de ricin

 

Ulei larg folosit în cosmetologie. Este capabil să netezească ridurile și luptă cu semnele îmbătrânirii. Normalizează funcționarea glandelor sebacee, iar ca rezultat se reduce nivelul de grăsime al pielii. Completează deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

 

Mulțumită extractului de mei țesuturile se regenerează mai rapid și se accelerează înnoirea celulelor pielii. Restabilește bariera de lipide, contribuie la menținerea nivelului umidității și elasticității pielii.

 

 

 

Extractul de ovăz

Se folosește ca și component pentru protecția, înmuierea și calmarea pielii iritate sau care se exfoliază. În cosmetica anti-îmbătrânire este folosit pentru pielea uscată și obosită. Substanțele folositoare din ovăz protejează pielea împotriva influenței mediului înconjurător

Comentarii
Линда05.12.2023
После этого крема ушли красные сосудистые пятна у носа. Цели такой не было. Но это завоевало моё доверие к данной марке. Пользовалась долго корейской косметикой - менять не хотела. Благо, меня убедил торговый представитель.
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok