Сremă pentru bărbierit cu mineralele mării moarte
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- liniștește pielea feței
- garantează bărbierire netedă și plăcută
- senzații plăcute în timpul bărbieritului

150ml
135lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Cremă pentru bărbierit, îmbogățită cu minerale din marea Moartă și glicerină. Garantează bărbierire netedă și plăcută pentru pielea fină a feței și corpului.

Ghid de utilizare: Aplicați cu mâinele un strat uniform pe piele, bărbieriți-vă și spălați bine cu apă. Pentru utilizare zilnică.

 

Bărbieritul pentru mulți bărbați este o procedură zilnică. Unii folosesc aparatul de ras electric sau simplu, alții preferă briciul, dar toate necesită folosirea produselor pentru bărbierit. Ele sunt necesare pentru a face firele de păr mai moi și a garanta alunecarea lentă a lamei pentru a preveni tăieturile și iritațiile.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Uleiul de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează și vindecă pielea.

 

 

 

Ulei de măsline

 

Conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Mentolul

 

Component al uleiului esențial care se conține în frunzele de mentă. Are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, stimulează circulația sanguină și tonifică.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok