Deodorant unic fără aluminiu și parabeni pentru femei Fresh
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Deodorant unic fără aluminiu și parabeni pentru femei Romance

Deodorant unic fără aluminiu și parabeni pentru femei cu mușețel

Șase motive pentru a cumpăra:

- un produs îndrăgit de clienții noștri
- nu conține aluminiu și parabeni
- nu blochează porii
- previne mirosul de transpirație
- ajunge până la 10 luni de folosire zilnică
- posedă o aromă îmbietoare

80 ml.
150lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Deodorantul acționeză un timp îndelungat, previne mirosul de transpirație, oferă pielii prospețime și posedă o aromă plăcută. Nu lasă urme, comod în folosire.

Ghid de utilizare: Întoarceți discul care se află în partea de jos a ambalajului și ungeți subrațele. Se interzice aplicarea deodorantului pe pielea deteriorată.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

Trei reguli pentru alegerea deodorantului

 

Regula 1.

Niciodată nu aplicați pe pielea murdară!
Aplicați deodorantul doar pe pielea curată și uscată


Mulți încurcă lucrurile când numesc deodorantul soluție împotriva transpirației. Deodorantul nicidecum nu influențează transpirația corpului. Deodorantul e conceput pentru a bloca mirosul de transpirație cu aroma sa proprie. Transpirația în sine nu are miros, mirosul neplăcut persistă atunci când se activează bacteriile de pe suprafața pielii. De aceea, dacă nu ați reușit să faceți un duș și nu ați spălat bacteriile de pe piele, deodoratul nu o să vă salveze de la mirosul neplăcut, chiar o să agraveze situația. Mirosul transpirației se va amesteca cu mirosul deodorantului și rezultatul nu va fi unul plăcut.

Regula 2.

Când cumpărați deodorantul cercetați bine compușii.
În compoziția lui nu trebuie să fie aluminiu.


Aluminiul distruge estrogenul. Ca rezultat este dispoziția depresivă, ridurile, aspectul nesănătos a părului și pielii, bătăile neregulate ale inimii, dezechilibrul apei, depunerea sărurilor și alte neplăceri.

Regula 3.

Procurați deodorante fără parabeni.

Parabenii sunt conservanți care nu sunt interziși oficial, dar între producătorii oficiali ei sunt interziși. Cercetările multiple arată că folosirea zilnică a deodorantelor cu parabeni provoacă apariția cancerului la sâni.

 

 

Deodorantul previne mirosul neplăcut. Substanțele care intră în compoziția deodorantului distrug bacteriile din cauza căror apare mirosul neplăcut și previne formarea lor.

 

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Ulei de castor

În cosmetologie uleiul de castor se folosește foarte des. El netezește ridurile, luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Normalizează glandele sebacee din cauza cărei pielea devine grasă, restabilește deficitul de vitamine.

 

 

 

Triclosan

Este cunoscut ca un agent chimic sintetic, antibacterian care are un spectru larg de acțiune ( în afara eliminării florei bacteriene acționează și asupra ciupercilor) deasemenea are proprietăți antiinflamatorii.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok