Gel – peeling de față pentru bărbați
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- curăță bine pielea feței
- netezește pielea
- înmoaie și catifelează

250ml
125lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Baza moale a peelingului se transformă într-o spumă moale și nu usucă pielea. Curăță, pătrunde adânc în piele, înmoiae și catifelează. Înlătură murdăria, netezește pielea, nu deteriorează structura exterioară. Îmbogățită cu minerale din marea Moartă, extract de mușețel și vitamina E. Potrivit pentru orice tip de piele.

Ghid de utilizare: Aplicați puțin gel – peeling pe pielea umedă a feței și masați-l cu mișcări circulare până la formarea spumei. Lăsați-l pe față pentru un minut și spălați-l. Potrivit pentru utilizarea zilnică.

 

De ce este eficient gelul-peeling?

 

Gelul-peeling pentru față combină în sine crema fină și eficientă și peelingul. Este bine cunoscut că peelingul curăță fața de celulele excitate ale pielii, înlătură ridurile mici, înlătură grăsimea excesivă și înălbește pielea feței. Gelul – peeling este soluția optimă pentru pielea feței.

 

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative al mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok