Iaurt pentru corp cu extract de icre negre, orhidee și capsule de vitamine
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Iaurt pentru corp cu extract de icre negre, orhidee și capsule de vitamine

Iaurt pentru corp cu extract de icre negre, capsule de vitamine și extract de macadamia

Patru motive pentru a cumpăra:

- posedă o aromă fermecătoare
- protejează și întărește pielea
- face pielea moale și catifelată
- extractele diferite stimulează metabolismul pielii

250ml
325lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Această loțiune excelentă cu aromă erotică stimulează activ energia vitală, trezește simțurile, protejează și întărește pielea. Componentele care intră în compoziția iaurtului sunt uleiul de șeică, mușețelul și extractul de icre negre, care înmoaie și catifelează pielea. Vitaminele înalt concentrate, care se conțin în capsule, hrănesc pielea, iar extractul de orhidee și portocală stimulează metabolismul. Loțiunea conține vitaminele E, C, B3, B5 și e îmbogățită cu minerale din marea Moartă. Ghid de utilizare:Aplicați pe pielea corpului și masați cu mișcări circulare până la absorbția deplină a capsulelor cu vitamine.

 

 

Capsulele cu vitamine

 

Reprezintă o tehnologie unică ce contribuie la păstrarea concentrației vitaminelor în produsele cosmetice. Capsulele sunt sigilate ermetic și se dizolvă când sunt aplicate pe piele, în acest timp ele elimină vitaminele concentrate , ceea ce sporește efectul cremei.

 

 

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de măsline.

 

Ulei de măsline – conține 84% acid oleinic nesaturat. Uleiul e deosebit de util pentru îngrijirea pielii uscate. Fitoscvalenul care se conține în uleiul de măsline este necesar pentru a menține nivelul de umiditate și lipide în piele.

 

 

 

Ulei de avocado

 

 

Este o sursă excelentă de vitamine, aminoacizi și steroli. Se absoarbe ușor, calmează și hrănește pielea. Ajută în cazul pigmentării, pielii uscate și exfolierii.

 

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de rodii

 

Extractul de rodii e bogat în fitoestrogeni, vitamina C, calciu și fier. Stimulează sintetizarea colagenului și îmbunătățește microcirculația. Este un antioxidant puternic ce hidratează și netezește pielea.

 

 

 

Mierea

 

 

Bogată practic în toate microelementele. Soluție bactericidă și antialergică ce sporește rezistența la factorii externi.

 

 

 

Extract de propolis

 

Conține flavonoizi, de aceea este un antioxidant puternic. În afară de aceasta, propolisul este un antiseptic bun cu efect antibacterian.

 

 

 

Lăptișor de matcă

 

Lăptișorul de matcă în cosmetică fortifică imunitatea celulară și regenerează membrana celulară, activizează procesele de schimb în celulele pielii și sporește elasticitatea fibrelor musculare.

 

 

 

 

Ulei de cătină

 

Ulei de cătină - este o soluție hrănitoare excelentă pentru întinerire. Micro și macro elementele din componența sa se completează reciproc și au efect optim asupra pielii.

 

 

 

Extract de urzică

 

Posedă proprietăți de deodorant și dezinfectant datorită fitonicidelor în compoziția acestuia. Deasemenea e antiseptic, regenerator, antiinflamator, calmează și vitaminizează.

 

 

 

Extract de orhidee

 

 

Înlătură sentimentul de stres și îngrijorare. Previne pierderea umidității și formarea ridurilor, regenerează puterea vitală și dă prospețime.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

 

 

 

Vitamina C

 

Actionează ca antioxidant, substanță hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneza și contribuie la sintetizarea colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

 

 

 

Vitamina В3

 

 

Vitamina B3 se folosește în produsele cosmetice pentru piele sensibilă. Hidratează pielea, sporește elasticitatea, regenerează, înlătură luciul grăsimii și încetinește procesul de îmbătrânire.

 

 

 

Vitamina В12

 

 

În cazul deficitului vitaminei B12 în organism, pielea are un aspect bolnăvicios de o nuanță gri-gălbuie. Deasemenea pot apărea cearcăne, acneea, uscăciuni sau roșeață.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok