Loțiune cosmetică ( ser) pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor cu adaos de vitamina C
Comentarii:
Lăsați comentarii
Fă o alegere:

Trei motive pentru a cumpăra:

- conținutul concentrat a fost creat special pentru îngrijirea intensivă împotriva ridurilor mici
- după folosirea sistematică e vizibil efectul de dispariție a cearcănelor
- sporește elasticitatea pielii din jurul ochi

30 ml.
345lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Serul pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor este îmbogățit cu extract de ceai verde și mușețel. Acest preparat este nou și a fost creat cu scopul de a intensifica îngrijirea pielii pentru prevenirea ridurilor mici, uscăciunii și inflamării pielii din jurul ochilor cât și pentru evitarea apariției cearcănelor Conținutul nou al acestui ser combină concentrația înaltă a vitaminei C și mineralelor unice ale mării Moarte, extractele de mușețel și violete. Efectul componentelor din conținutul acestei loțiuni face pielea din jurul ochilor mai elastică. Serul conține extract de ceai verde care apără pielea și are grijă de ea pe parcursul zilei.

Ghid de utilizare: Aplicați loțiunea pe pielea din jurul ochilor bătând ușor cu degetele, urmând traiectoria ochilor până aceasta se va absoarbe.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului. Folosiți preparatul doar în scopurile pentru care el a fost conceput după ghidul de utilizare. Nu înghițiți. Păstrați departe de copii. Evitați contactul cu ochii, în caz că nimereste în ochi spălați bine ochii cu apă.

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extractul de ceai verde

 

Antioxidantul puternic care se conține în ceaiul verde – cofeina, îmbunătățește microcirculația, ajută împotriva inflamării pielii și cearcănelor din jurul ochilor. Activizează schimbarea substanțelor în celulele pielii, previne îmbătrânirea.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Extract de violete

 

Violetele conțin fitoestrogeni naturali de aceea ea se folosește ca și compus în substanțele cosmetice. Ea ajută la protejarea pielii împotriva factorilor externi și de la stress.

 

 

 

Proteinele de soia

 

 

În preparatele pentru îngrijirea pielii, proteinele hidrolizate de soia ajută la netezirea ridurilor, hidratând pielea. În afară de asta, ele se consideră o sursă de izoflavoni care ajută la protecția pielii împotriva îmbătrânirii.

 

 

 

Vitamina C

 

 

Actionează ca antioxidant, substanța hrănitoare și înălbește pielea. Blochează melanogeneză și contribuie la sinteza colagenului. Previne uscarea pielii și menține elasticitatea ei.

Comentarii
Алёна19.03.2020
Прекрасная сыворотка,очень довольна
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok