Nectar pentru spălarea feței, îmbogățit cu extract de icre negre
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- сurăță fața de toate tipurile de murdărie
- сatifelează pielea și o lasă mată
- сonține o cantitate optimă de proteine, grăsimi și vitamine

200ml
275lei

Adaugă în coșcart_icon
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Nectarul pentru spălarea feței curăță gingaș pielea feței de toate tipurile de murdărie, o împospătează, catifelează și o lasă mată. În componența sa intră cea mai recentă dezvoltare internațională în domeniul frumuseții – complexul de Aur, care conține acid hialuronic, praf de mărgăritare și aur coloidal de 24 carate. Nectarul asigură echilibrul optim de proteine, grăsimi și vitaminele E, A, B5. Impreună cu extractul de icre negre în concentrație înaltă, nectarul conține și extracte de rodii, aloe vera și mușețel, care funcționează ca antioxidanți. Ghid de utilizare: Aplicați dimineața și seara pe pielea umedă a feței și gâtului până la formarea spumei. Spălați cu apă.Formulă profesională.

 

 

Descrierea unor componente

 

Ulei de cocos

 

Produsul este o soluție ideală pentru pielea uscată. Uleiul hrănește și înlătură inflamațiile, înmoaie, hidratează, previne apariția crăpăturilor, exfolierea și vindecă pielea.

 

 

 

Extract de aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

Extract de mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

 

 

 

Urea

Este o substanță organică care se conține în țesuturi și lichide. Scopul ei principal este să mențină nivelul optim de umiditate. Oferă luciu și elasticitate.

 

 

 

Ulei de ricin

Ulei larg folosit în cosmetologie. Este capabil să netezească ridurile și luptă cu semnele îmbătrânirii. Normalizează funcționarea glandelor sebacee, iar ca rezultat se reduce nivelul de grăsime al pielii. Completează deficitul de vitamine.

 

 

 

Extract de mei

Mulțumită extractului de mei țesuturile se regenerează mai rapid și se accelerează înnoirea celulelor pielii. Restabilește bariera de lipide, contribuie la menținerea nivelului umidității și elasticității pielii.

 

 

 

Extractul de ovăz

Se folosește ca și component pentru protecția, înmuierea și calmarea pielii iritate sau care se exfoliază. În cosmetica anti-îmbătrânire este folosit pentru pielea uscată și obosită. Substanțele folositoare din ovăz protejează pielea împotriva influenței mediului înconjurător.

 

 

 

Vitamina А

 

Joacă un rol important în menținerea integrității membranei celulelor. Foarte importantă în procesul de creștere și regenerare. Stimulează înnoirea celulelor pielii, contribuie la elasticitatea și netezirea pielii.

 

 

 

Vitamina B5

 

Este o vitamină esențială care asigură hidratare adâncă și înnoirea pielii feței. Mai mult decât atât, are un rol important în formarea anticorpilor și contribuie la asimilarea altor vitamine.

 

 

 

Vitamina E

 

 

Acest antioxidant puternic ajută la apărarea pielii dumneavoastră împotriva efectului dăunător al radicalilor liberi, razelor UV și efectelor negative ale mediului înconjurător.

Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok