Tonic de curățare pentru piele grasă și normală cu Hamamelis
Comentarii:
Lăsați comentarii

Trei motive pentru a cumpăra:

- normalizează PH
- soluția ideală pentru finisarea curățării feței
- contribuie acționării mai eficiente a cremelor din aceiași serie

250ml
150lei

Adaugă în coșcart_icon
Împreună cu acest produs procură:
Produsele care au fost vizualizate recent:
Descriere

Loțiune spumoasă destinată pentru pielea feței de tip normal și uscat. Nu conține adaosuri de spirt. Componentele de bază a loțiunei sunt: extract de aloe vera, mușețel și minerale din marea Moartă. Liniștește, fortifică și face pielea feței mai moale, dă o senzație de prospețime și calm.

Ghid de utilizare: Se aplică pe un disc de vată loțiunea și se șterge fața și gâtul dimineața și seara după înlăturarea machiajului cu lăptișor sau după o mască de față. Aceasta este etapa finală a curățării de bază a pielii.

Atenție: A nu se folosi dacă aveți sensibilitate la unul din componentele preparatului.

 

Funcțiile tonicului:

  • Finisează procesul de curățare a pielii. Chiar și dacă ați înlăturat machiajul cu lăptișor sau loțiune de curățat, apoi v-ați spălat cu spumă, pe discul de vată cu tonic oricum o să găsiți urme de murdărie. Asta înseamnă că tonicul este soluția cu care puteți finisa procesul de curățare a feței după toate etapele demachierii și spălării.
  • Recuperează echilibrul pH-ului. Unele soluții de curățare inclusiv și apa de la robinet pot deregla echilibrul acidului alcalin al pielii, aceasta poate duce la slăbirea funcției de protecție și reduce abilitatea de a rezista împotriva factorilor agresivi ai mediului înconjurător. Tonicul readuce rapid nivelul pH-ului la normal. 
  • Pregătește pielea pentru a fi aplicată crema. Tonicul facilitează acționarea mai eficientă a ingredientelor din cremă.

 

 

 

Inițial, toate tonicurile sunt concepute pentru a curăța pielea feței. Cum este posibil așa ceva, dacă noi înlăturăm cosmetica cu demachiant sau cu soluție pentru spălat. Iar aici reiese că este nevoie și de tonic. Da, tonicul înlătură rămășițele machiajului cât și urmele de laptișor sau soluție pentru spălat de pe pielea feței.

 

 

 

 

Descrierea unor ingrediente

 

Extractul de
aloe vera

Extractul de aloe vera e bogat în vitamine și componente hidratante. Are efect regenerator, bactericid și tonifiant. Aloe vera este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra pielii uscate și înroșite.

 

 

 

 

Extract de
mușețel

 

Extractul de mușețel conține uleiuri eterice, acizi organici, vitamine și microelemente. Liniștește și previne iritarea pielii. Are un efect antiseptic și regenerator.

Comentarii
Лиза Маевская05.12.2023
Идеальный тоник! Единственный который мне помогает с жирностью в т-зоне. И не пересушивает нормальные участки. уже три года только с ним
Lăsați comentariul personal
Numele dumneavoastre*
Mesaj*
Notă*
Mutați captcha *
Expediază comentariu

Siteul folosește cookie

Ok